Huisreglement / FAQ’s

politie

 

 

 

 

   Huisreglement Haverveld 2015  pdf

 

HUISREGLEMENTERING 4 juni 2015

1. Het is verboden tapijten,beddengoed,kleding en andere linnen uit te kloppen via de terrassen.

2. Het is verboden fietsen,kinderwagens en andere privatieve voorwerpen in de gemeenschappelijke delen te plaatsen, zowel binnen als buiten.

3. Het is verboden om in het garagecomplex kinderen te laten spelen,te roken,benzine,olie of andere ontvlambare producten te plaatsen.

4. Het is verboden tussen 22.00 uur en 08.00 uur (zaterdagen,zon-en feestdagen tussen 22.00 uur en 10.00 uur) elektrische toestellen te gebruiken, of ander gerucht te maken zodat de rust ten alle tijden bewaard blijft.

5. De bewoners worden verzocht het liftgebruik vanaf 23.00 uur te minimaliseren.

6. Bij verhuizing is een verhuislift verplicht. Verhuizing door de traphal is verboden.

7. Gelieve er rekening mee te houden dat de inkomdeuren rustig worden gesloten.

8. Vuilniszakken worden de avond voorafgaand van de ophaaldag aan de straatzijde geplaatst.

9. Bewoners wordt verzocht om onder de stoelen viltjes te plakken en liefst geen naaldhakken te dragen zodat geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. Eveneens is het raadzaam deurstrips te plaatsen aan de binnendeuren.

10. Kleine huisdieren worden gedoogd voor zover er geen hinder wordt veroorzaakt . Huurders hebben eveneens toestemming van de eigenaar nodig.

11. Gelieve er rekening mee te houden dat er geen werken aan het gebouw of privatieve delen mogen worden uitgevoerd die het uitzicht van het gebouw verandert alvorens eventuele goedkeuring van de Algemene Vergadering van Mede-eigenaren verkregen te hebben.

12. Postbussen worden eigenhandig gelabeld. Naambord naast de deurbel wordt geactualiseerd door de Syndicus.

13. Aan ramen, terrassen en borstweringen mogen geen voorwerpen hangen of zichtbaar zijn die het ordelijk en esthetisch uitzicht van het gebouw kunnen schaden; aldus wordt geen was gehangen aan de terrassen aan de voorgevel van het gebouw, en worden daar ook geen antennes, ontvangers of toestellen voor het opvangen of omzetten van zon- of windenergie geplaatst. Schotelantennes zijn toegestaan wanneer deze vanuit de straatkant niet zichtbaar zijn.( ALV 01-06-2015) Verdere regelgeving betreft uniformiteit vallen onder artikel 10 van de statuten.

14. Algemeen verzoek aan de gebruiker om uw garageplaats eigenhandig schoon te houden. Opslag van rollend materiaal en/of toebehoren (winterbanden,fietsen,vuilcontainers..) zijn in de garage toegestaan. Opslag van andere goederen is verboden.

15. Nieuwe bewoners zijn verplicht zich te melden bij de Syndicus via de contactpagina van www.grenszaken.be Tevens kunt u daar dit reglement raadplegen en uitprinten.

16. Vuilniscontainers worden verstrekt door Gemeente Hoogstraten. Ophaalkalender via http://www.hoogstraten.be/afvalkalender_6.html